Sojavaha 1 kg

8,00 €
Vaha on tükkidena.

Sojavaha sobib klassikaliste küünalde valmistamiseks (küünlaaluses) ja eraldiseisvate küünalde valmistamiseks;

Lisa ostukorvi

Sojavaha on 100% looduslik ja ökoloogiline – seda toodetakse sojakasvatuse kõrvalsaadusena;

Soovitav sulamistemperatuur on ca 47°- 54°C . Kui vaha ei ole täielikult sulanud (läbipaistev), võib aine kristalne mälu tekitada soovimatuid struktuure.

Valamistemperatuur
: erinevad valamise temperatuurid võivad põhjustada küünalde välimuse erinevusi. Pärast jahutamist peaksid anumad/küünlavormid olema toatemperatuuril. Vältige tuuletõmbust ja järske temperatuurimuutusi.
Jahutustemperatuur: liiga kiire jahutamine võib põhjustada plekke ja pragusid, seetõttu tuleks küünalde valmistamisel vältida jahedaid kohti.